БЪКЛИЦА ЗА СВАТБА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР

БЪКЛИЦА ЗА СВАТБА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е вграден стъклен контейнер с вместимост 200 мл. Резбована е на ръка с грозд от нашия майстор-резбар от едната страна, а от другата е резбована само една кръгла розетка, за да има място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Има и удобна кожена дръжка, за да не се изпусне от кума по време на хорото, например. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с гланцов ефект, като сме се спрели на леко червеникав цвят "махагон". Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. В българската традиция бъклицата е традиционна за сватби, канене на кум или автентичен подарък, като препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи за сватба, като "Кумска ракия", "Наздраве, Куме!", или други, имената на младоженците, дата, преплетени халки, българска шевица, знак за безкрайност или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 27 см височина / 16 см вирина / 5 см дебелина. Тегло: 450 гр.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, задължителна при традиционните български сватби и хубав спомен. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

➔ Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

75.00 лв.

Код на продукта: 6157 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Лазерно Гравиране
Гравиране
Подходящо за празник
Повод За Сватба
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Дърво Липа

Тагове: бъклица за сватба със стъклен контейнер, бъклица за сватба, бъклица, сватба, бъклици и бурета, бъклици, бъклица за ракия, ракия, стъклен контейнер, бъклица със стъклен контейнер, бъклица за сватба със стъклен контейнер, ръчно изработена, орешак

Продукти на фокус