БЪКЛИЦА С ЛОВНИ МОТИВИ И СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР

БЪКЛИЦА С ЛОВНИ МОТИВИ И СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е с вграден стъклен контейнер с вместимост 200 мл. Резбована е на ръка с глиган или благороден елен от нашия майстор-резбар от едната страна, а от другата е оставено място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Има и удобна кожена дръжка. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с матов ефект, като сме се спрели на цвят "тъмен орех". Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. В българската традиция ловците винаги са носели със себе си бъклица или манерка по време на лов, за да се подкрепят. Препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи за ловец, послания, картинки или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 27 см. височина / 16 см. ширина / 5 см. дебелина. Тегло: 450 гр.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, задължителен подарък за мъж-ловец, за "Наслука!", юбилей или просто за спомен. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

➔ Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

75.00 лв.

Код на продукта: 6291 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Дърво Липа

Тагове: бъклица с ловни мотиви и стъклен контейнер, бъклица, ловни мотиви, бъклица с ловни мотиви, бъклици и бурета, бъклица с ловни мотиви и стъклен контейнер, ръчно изработена, орешак

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ