ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ГАЙДА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 500 МЛ

ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ГАЙДА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 500 МЛ

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е с вграден стъклен контейнер с вместимост 500 мл. От едната страна е резбована на ръка от нашия майстор-резбар с гайдар. Гайдата е инструмент разпространен в цяла България и присъстващ на всички важни събития - сватби, кръщенета, събори и други празници в живота на българите. От другата страна е резбован надпис България. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Бъклицата е тип "бъкел", всеки елемент е лепен отделно по технологията на бурето, има и дръжка от конопено въже. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект в  цвят "орех".  Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. Препоръчваме да се гравира по желание на клиента, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи, послания, картинки или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 26 см височина / 20 см ширина / 9 см дебелина. Тегло: 1.16 кг. 

 ➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, дърворезбована, хубав споменС традиционната българска гайда и надпис България, бъклицата е подходящ подарък за чужденци. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

➔ Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

85.00 лв.

Код на продукта: 6458 Безплатна Доставка Доставка 2 работни дни
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: byklica, baklitsa, handmade oreshak, oreshak handmade, бъклица, бъклица с контейнер, бъклица със стъклен контейнер, дърворезба, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус