ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ЗА МАЙСТОР ЛОВЕЦ СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 500 МЛ

ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ЗА МАЙСТОР ЛОВЕЦ СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 500 МЛ

 Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е с вграден стъклен контейнер с вместимост 500 мл. Резбована е на ръка от нашия майстор-резбар от едната страна с розетка и надпис Наслука, а от другата с глава на глиган или сръндак. От страната с розетката има възможност за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект в цвят "орех". Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. Бъклицата е тип "бъкел", всеки елемент е лепен отделно по технологията на бурето, има и дръжка от конопено въже.  Препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи за ловец, послания, картинки или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 26 см. височина / 20 см. ширина / 9 см. дебелина. Тегло: 1.16 кг.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, задължителен подарък за мъж-ловец, за "Наслука!", юбилей или просто за спомен. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

85.00 лв.

Код на продукта: 6453 Безплатна Доставка

Тагове: baklitsa, handmade oreshak, oreshak handmade, бъклица, бъклица с контейнер, бъклица със стъклен контейнер, дърворезба, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус