КЕРАМИЧНА ЧАША 100 МЛ

КЕРАМИЧНА ЧАША 100 МЛ

2.88 лв. 3.20 лв.

СОЛНИЦА ГЪБКА

СОЛНИЦА ГЪБКА

2.10 лв. 3.00 лв.

ДЪРВЕНА СОЛНИЦА ТРОЙКА
МЕТАЛНА ПОСТАВКА ЗА ШИШ
КЕРАМИЧНА ЧАША 50 МЛ

КЕРАМИЧНА ЧАША 50 МЛ

2.52 лв. 2.80 лв.

КЕРАМИЧНА ЧАША 200 МЛ

КЕРАМИЧНА ЧАША 200 МЛ

3.60 лв. 4.00 лв.

ДЪРВЕНА ВИЛИЦА

ДЪРВЕНА ВИЛИЦА

2.70 лв. 3.00 лв.

КЕРАМИЧНА ЧАША 150 МЛ

КЕРАМИЧНА ЧАША 150 МЛ

2.52 лв. 2.80 лв.

ДЪСКА ЗА МЕСОЯДНИ

ДЪСКА ЗА МЕСОЯДНИ

16.20 лв. 18.00 лв.

ДЪСКА ЗА ШАШЛИК ЗА ДВАМА
Показани 1 от 30 | 248 (9 Страници)