КОМПЛЕКТ МАСИВНИ ОРЕХОВИ КУТИИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

КОМПЛЕКТ МАСИВНИ ОРЕХОВИ КУТИИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

➔ Категория продукт:  Кутии за аксесоари

➔ Описание на продукта: Комплектът се състои от три кутии с различен размер, изработени от масив орех.  Изчистената, права форма на кутиите и елементите на четирите ъгъла на капака и на сглобките, направени от светлата част на ореха, подчертават естествената красива текстура на материала. Обработени са само със специална вакса на основа на пчелен восък, която елиминира естественото изпускане на йод от самото дърво. Размерът на кутиите е такъв, че те влизат плътно една в друга. Малката е подходяща за съхранение на пръстени и обеци, средната за по-големи бижута и голямата за по-обемни подаръци. Комплектът е прекрасен, стилен и луксозен подарък за всеки повод. Можете да добавите стойност и индивидуалност с лазерно гравиране на име, послание, текст, символи, лого - обикновено от вътрешната страна на капака. Примери за гравирани продукти може да видите в нашата Галерия.  

➔ Характеристики: Размери: малка - за пръстени и обици - 9/7/7.5 см; средна - за бижута - 15/10/10 см; голяма - за по-обемни подаръци - 25/15/12 см..

➔ Предимства: Ръчна изработка от орех, гладки, подходящи за подарък, може да се гравират.

➔ Подобни:

РАКЛА С ДЪРВОРЕЗБА РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

215.00 лв.

Код на продукта: 6365 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: луксозна дървена кутия, кутия от орех, комплект кутии, подарък, луксозна дървена кутия, кутия за аксесоари, кутия за подаръци, ръчно изработена, орешак, орех масив

Продукти на фокус