КУМОВА БЪКЛИЦА С ДЪРВОРЕЗБА ЗА РАКИЯ

КУМОВА БЪКЛИЦА С ДЪРВОРЕЗБА ЗА РАКИЯ

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е вграден стъклен контейнер с вместимост 200 мл. Резбована е на ръка с грозд от нашия майстор-резбар от едната страна, а от другата е резбована само една кръгла розетка, за да има място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Има и удобна кожена дръжка, за да не се изпусне от кума по време на хорото, например. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект, като правим два цвята "орех" - по-тъмен и по-светъл. Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. В българската традиция бъклицата е традиционна за сватби, канене на кум или автентичен подарък, като препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи за сватба, като "Кумска ракия", "Наздраве, Куме!", или други, имената на младоженците, дата, преплетени халки, българска шевица, знак за безкрайност или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 27 см височина / 16 см ширина / 5 см дебелина. Тегло: 450 гр.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, задължителна при традиционните български сватби и хубав спомен. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

75.00 лв.

Код на продукта: 6156 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Лазерно Гравиране
Гравиране
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Цвят Естествено дърво
Дърво Липа

Тагове: кумова бъклица с дърворезба за ракия, бъклица, кумова бъклица, ракия, бъклица за ракия, бъклици и бурета, бъклица с дърворезба, дърворезба, кум, кумова бъклица, бъклица за кум, кум, кумова бъклица с дърворезба за ракия, ръчно изработена, орешак

Продукти на фокус