РЪЧНО ИЗРАБОТЕН СГЪВАЕМ ЛОВЕН НОЖ С ДРЪЖКА ОТ ОРЕХ И КОЖЕНА КАНИЯ

РЪЧНО ИЗРАБОТЕН СГЪВАЕМ ЛОВЕН НОЖ С ДРЪЖКА ОТ ОРЕХ И КОЖЕНА КАНИЯ

➔ Категория продукт:  Ножове от България

➔ Описание на продукта: Ръчно изработен сгъваем нож с орехова дръжка. Този нож е нужен на всеки, който ходи сред природата. Формата и размера му го правят перфектня подарък за всеки ловец и риболовец. Острието е изработено от неръждаема стомана 1.4116 с твърдост 56 Hrc. Закалено във вакуумна пещ и е ръчно наточено. Дръжката е изработена от орех, допълнена с месингови нитове и красиви орнаменти. Канията е ръчно изработена от телешки бланк, с красиви ловни и риболовни мотиви и е подходяща за поставяне на колан.

➔ Характеристики: Острието е с размери 10/2.5/0.3 см., изработено от висококачествена неръждаема стомана. Дръжката е изработена от орех и е с размери 12/2/2 см. Канията е с размери 13/10/2.5 см. Изработена от телешка кожа и наподобява кобур за пистолет. Тегло: 0.3 кг.  

➔ Предимства: Малък, практичен и много удобен сгъваем нож. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, дръжката е изработена от орех. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:


ЛОВЕН НОЖ ЧЕРНИ ОСЪМ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ

ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА СГЪВАЕМ ЛОВЕН НОЖ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

67.50 лв.

75.00 лв.

Код на продукта: 6632 Безплатна Доставка

Тагове: кухненски нож, ръчно изработен, ловен нож, нож от калена стомана, ножове Орешак, ножове Костенец, лов и риболов, ловен, сгъваем, сувенири от орешак, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ