МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА ИВАН РИЛСКИ

МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА ИВАН РИЛСКИ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Малка ръчно изработена икона от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е байцвана в цвят "орех". Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона и е изключително подходяща за поставяне в кола, чанта, на бюрото, както и в дома. На нея е пресъздаден Свети Иван Рилски Чудотворец, който е български духовник и монах, живял в отшелничество и извършил множество чудеса. Смята се за небесен закрилник и покровител на българския народ и медиците, патрон на будителите и основател на Рилския манастир. Празника му честваме на 19-ти октомври. Иконата не е осветена, това е добре да се прави лично според повода. Подходящ подарък е за лекар, за имен ден, рожден ден, сватба, нов дом, за офис, за пожелание за дете, за семейство, за кръщене, за благодарност и здраве. Всяка икона е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да я персонализираме от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на дъската: 9/7/1 см., Размери на медната пластика: 7/6/0.3 см., Тегло: 0,100 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, размер, подходящ за кола, чанта или поставяне на бюро, възможност да се гравира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА СВЕТИ МИНА
МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

19.00 лв.

25.00 лв.

Код на продукта: 6823 Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: медна икона свети иван рилски, икона, икони, медни икони, икони от орешак, икона за кола, икона за офис, медна икона за кола, иван рилски, свети иван рилски, семейство, ръчна изработка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, кръщене, сватба, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус