ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЪСКИ ЕНД ГРЕЙН

ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЪСКИ ЕНД ГРЕЙН

➔ Категория продукт:  Кухненски аксесоари от дърво

 Описание на продукта: Ръчно изработена професионална дъска Енд Грейн, впечатляваща със своя естетичен вид, устойчивост и редица предимства. Първата е направена от орех, бряст и череша, а втората от орех и череша. Обработени са многократно чрез безцветно био импрегниране на базата на рафинирани растителни и минерални масла, с добавени ароматни масла, които се използват специално за защита и поддръжка на масивните и фурнировани дървени вътрешни повърхности, които са в контакт с храна. Дълги години, този вид контрукция на дъска за рязане е била позната и използвана от месарите, както и от тесен кръг професионални готвачи. При правилна употреба и поддръжка, този невероятен вид дъски остават идеално равни и плоски, тъй като напрежението, породено от промяната и влажността на дъската се възпрепятства от съседните блокчета дърво, които са захванати заедно. Още едно голямо предимство е, че чрез рязането на нея, ножът ще се затъпи много по-бавно, в сравнение с другите видове дъски, защото тук режещият ръб се плъзга плавно по дървесните влакна. Дъски Енд Грейн почти не се драскат и се "самолекуват" от резки и драскотини, защото при натиск упражнен от ножа, дървесните влакна се отместват встрани, благодарение на което се нараняват значително по-малко. На ред с предимствата на тези професионални дъски, можем смело да прибавим и тези на естествените антисептични (антибактериални) свойства на дървесината, както и това, че е слепена с едно от най-добрите лепила в света, специално направено за кухненски дъски. Внесете лукс и удобство във Вашата кухня, благодарение на този качествен български продукт, който би впечатлил всеки. Дъската Енд Грейн би била един зашеметяващ избор за подарък, който можем да персонализираме чрез нашата услуга - лазерно гравиране. Съвети за поддръжка и начин на употреба: да не се мие в миялна машина и да не се накисва. Импрегнирайте я с ленено или рибно масло 1-2 пъти в месеца, поне в началото. Не препоръчваме растителни масла, олио и зехтин за импрегниране. Препоръчително е измиване с течен сапун, гъба и вода, след което да се забърше с кърпа, за да не остава мокра. Не препоръчваме рязането на цвекло и други храни със силни багрилни свойства. При голямо замърсяване може да третирате дъската с лимонов сок и обилно количество сол, или сода за хляб с малко вода за втриване и почистване на неприятни миризми. Не оставяйте дъската за дълго време на пряка слънчева светлина.
 Характеристики: Материал: Първа дъска - орех, бряст, череша. Втора дъска - орех и череша. Размери: 41.5 см./27.5 см/3.5 см., Тегло: 3.00 кг.
 Предимства: Ръчна изработка, професиолна дъска Енд Грейн, устойчива, уникален и стилен дизайн.
 Подобни:
КУХНЕНСКА ДЪСКА ШАЛЕ
ОРЕХОВА КУХНЕНСКА ДЪСКА УНИКАТ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

174.00 лв.

290.00 лв.

Код на продукта: 6782 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: професионални дъски енд грейн, професионални дъски, професиолана дъска енд грейн, енд грейн, ръчна изработка, дъска енд грейн, професиоланла дъска, професиолна дъска за рязане, дъска за рязане, кухненски аксесоари от дърво, подарък, професиолна, уникална дъска за рязане, орешак, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус