ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН

ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Панталеймон, който е известен с това, че е страдал за Христовата вяра по времето на управление на римския имератор Максимиан Херкулий. Учил е медицина и е бил придворен лекар. Отказал е да се поклони на езическите богове, заради което бил подложен на страдания, които изтърпял без болка с помощта на Христа. Празника му честваме на 27 юли. Смята се за покровител на семейството, лекарите и акушерите. Тази икона не е осветена, това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за сватба, нов дом, кръщене, за лекари, акушери и за семейство. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 25/35 см., Размери на иконата: 20/28см. Тегло: 1,00кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ МИНА
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ПАНТАЛЕЙМОН

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 6298 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, голяма икона, свети панталеймон, панталеймон, семейство, лекари, акушери, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, кръщене, сватба, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус