ИКОНА ГОЛЯМА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

ИКОНА ГОЛЯМА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Архангел Михаил, който е защитник на всички православни християни от видимите и невидимите врагове, както и от злите духове. Той е един от четиримата архангели в Стария Завет. В откровението на Св. Йоан Богослов е описана битката на Свети Архангел Михаил и неговите ангели със седемглав и десеторог Дракон (наричан още Дявол или Сатана), в резултат на което вярата тържествува и Драконът е прогонен от Царството небесно. В православието Архангел Михаил също се смята за покровител на военните и строителите. Неговия празник честваме на 8 ноември - Архангеловден. Тази икона е неосветена, това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, сватба, кръщене и бизнес партьори. Пази дома от зли сили и носи здраве и благоденствие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 28/37 см., Размери на иконата: 24/28см., Тегло: 1,58кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ДИМИТЪР
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5116 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, голяма икона, михаил, архангеловден, свети архангел михаил, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус