ИКОНА ГОЛЯМА РАЗПЯТИЕ ХРИСТОВО

ИКОНА ГОЛЯМА РАЗПЯТИЕ ХРИСТОВО

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази специална икона пресъздава Христовото Разпятие - това е най-тежкият миг от Евангелието, който разтриса цялата земя. Чрез смъртта на Христос се завършва Изкуплението на всички хора. Кръстът символично се простира до небето, а нашият Спасител е с безжизнено и отпуснато тяло, сочещо към скърбящата Богородица. От другата страна на Христос е Йоан (най-младият от учениците му), на когото е заръчано да се грижи за Дева Мария. Тялото (тленното) на Христос умира, но делата и чудесата му ще озаряват завинаги всички. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Силен и подходящ подарък за всеки вярващ, независимо от повода. Помага при всяка трудност или тежко решение. Пази от лоши мисли, загуби, зли сили и опрощава греховете. Носи здраве, вяра и благоденствие на цялото семейство. Тази невероятна икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 27/37см., Размери на иконата: 22/27см., Тегло: 1,50кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА БОГОРОДИЦА УМИЛЕНИЕ
МЕДНА ИКОНА ВЪЗНЕСЕНИЯ ХРИСТОВО

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5242 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, икона разпятие христово, икона христос, медна икона, ръчна изработка, разпятие христово, икона разпятие, иисус христос, голяма икона, голяма медна икона, орешак, подарък, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

120.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ