ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА БОГОРОДИЦА УМИЛЕНИЕ

ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА УМИЛЕНИЕ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази специална икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразена Божията майка, държаща в скута си Младенеца. Това е един от най-древните и разпространени начини за изобразяване на Света Богородица. Погледът и носи смиреност и благодат. Тук с лявата си ръка тя държи младенеца, а другата е издигнала символично към гърдите си. Младенецът Исус благославя Богородица и е изобразен малък на ръст, но същевременно като зряла личност. Света Богородица е покровителка на майките, дома и семейството, пази децата, помага на бездетни, за успех и семейно щастие. Празниците, на които честваме Света Богородица са на 15-ти август - Успение Богородично, на 8-ми септември - Рождение Богородично и на 21-ви ноември - Въведение Богородично. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, за сватба, за кръщене, за освещаване на дом, за раждане на дете или ако искаме да пожелаем здраве и семейно щастие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 42/28см., Размери на иконата: 54/36см. Тегло: 2,60кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, специална, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТА БОГОРОДИЦА ПЪТЕВОДИТЕЛКА
ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТА БОГОРОДИЦА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

278.00 лв.

Код на продукта: 5095 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, специална икона, голяма икона, богородица, богородица умиление, празник, ръчна изработка, подарък, богородица и младенеца, подаръци, медна ламарина, дърво, липа, дървено, орешак, oreshak handmade

Продукти на фокус