ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА СВЕТИ ГЕОРГИ СВЕТИ ДИМИТЪР СВЕТИ ЕВСТАТИЙ СВЕТИ ТЕОДОР

ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА СВЕТИ ГЕОРГИ СВЕТИ ДИМИТЪР СВЕТИ ЕВСТАТИЙ СВЕТИ ТЕОДОР

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази специална икона пресъздава образите на четиримата ярки светии във величав сюжет, побеждавайки злото. Представените тук светии-конници образуват една изключително силна и мъжка икона. Свети Георги е един от най-почитаните светци. Той е войн, извършил много чудеса и загинал мъченически за Христовата вяра. Смята се за покровител на българският народ, на военнослужещите и техните семейства, на смелите мъже, пастирите и земеделците. Свети Димитър пък е бил назначен на висок военен пост със заповедта да преследва християните, но вместо това ги покровителствал и закрилял, насърчавал е разпространението на Христовата вяра и загинал мъченически за нея. Той е покровител на строители, търговци и инженери. Свети Евстатий е покровител на ловците и е извършил множество чудеса и добри дела в името на светлата Христова вяра. Свети Теодор също през целият си живот се е трудил неуморно за Християнската вяра, а дори и след смъртта си продължава да се явява на вярващите и да помага. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за мъж, независимо от повода. Носи сила, здраве, успехи, стабилност и благоденствие в живота. Тази невероятна икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 31,5/40см., Размери на иконата: 27/31см., Тегло: 2,00кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА БОГОРОДИЦА УМИЛЕНИЕ
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА СВЕТИ ИЛИЯ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

215.00 лв.

Код на продукта: 5110 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: Голяма специална медна икона, Икони, икона, икона от мед, голяма икона, медна икона, медни икони, орешак, Св. Димитър, Св. Евстатий, Св.Теодор, Св.Георги, подарък, дърво, ръчна изработка, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус