МЕДЕН СУВЕНИР ТРОЯНСКИ МАНАСТИР НА ДЪРВЕНА ЧИНИЯ

МЕДЕН СУВЕНИР ТРОЯНСКИ МАНАСТИР НА ДЪРВЕНА ЧИНИЯ 

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Ръчно изработен меден сувенир. Представлява дървена чиния от липа, която е байцвана в цвят орех и след това лакирана. В средата е имплементирана красива вложка, която е направена от чиста медна ламарина. На нея е изобразен знаменитият Троянски манастир "Успение Богородично", който е ставропигиален манастир на Българската православна църква, построен не по късно от края на XVI век. Троянският манастир е и третият по големина в България, разположен живописно на река черни Осъм, в село Орешак, на 10 км. от град Троян. Този меден сувенир би бил със сигурност един уникален избор за подарък, независимо от повода. Изработваме 2 вида - с надпис на български език в горната част и с надпис на английски език в долната, което го прави и чудесен избор за чужденци. За удобство е направена възможност за закачане от задната страна. За да се превърне в дори по-неповторим и впечатляващ подарък, можем я персонализираме с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Дървена чиния от липа и медна ламарина, Външен диаметър: 20 см., Диаметър на вложката: 11 см., Дебелина: 1 см.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, страхотен избор за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДЕН СУВЕНИР БАЧКОВСКИ МАНАСТИР НА ДЪРВЕНА ЧИНИЯ
МЕДНА ЧИНИЯ С ПЛАСТИКА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

48.00 лв.

Код на продукта: 6816 Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: меден сувенир, сувенири от орешак, троянски манастир, сувенир троянски манастир, ръчна изработка, орешак, меден сувенир троянски манастир, подарък, сувенири, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус