МЕДНА ИКОНА НА ХРИСТОС С ТРЪНЕН ВЕНЕЦ

МЕДНА ИКОНА НА ХРИСТОС С ТРЪНЕН ВЕНЕЦ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Иисус Христос с трънен венец, който покровителства всички християни. Тук той е благославящ, смиряващ, опрощаващ греховете ни и защитаващ. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за освещаване на дом, сватба, кръщене, за започване на нов бизнес и за всякакъв друг вид повод или празник. Христос е пазител на семейството, покровител на всеки християнин, на децата и дома. Помага при всяка трудност или тежко решение. Пази от лоши мисли, загуби, зли сили и опрощава греховете. Носи здраве и благоденствие на цялото семейство. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на дъската: 25/19/2.5 см., Размери на пластиката: 18/13/1 см., Тегло: 0,78 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ВЕЛИКОМЪЧЕНИК МИНА
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

85.00 лв.

Код на продукта: 6786 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: медна икона на христос с трънен венец, икона христос с трънен венец, икона христос, медна икона, икона, икона иисус христос, медна икона христос, ръчна изработка, орешак, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус