МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ

МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Преподобни Йоан Рилски Чудотворец. Той е български духовник и монах, който е живял в отшелничество и е извършил множество чудеса. Смята се за небесен закрилник и покровител на българския народ и медиците, патрон на будителите и основател на Рилския манастир. Празника му честваме на 19-ти октомври. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за лекар, за имен ден, рожден ден, сватба, нов дом, за офис, за пожелание за дете, за семейство, за кръщене, за благодарност и здраве. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 18,5/27 см., Размери на иконата: 13/18см., Тегло: 0,70 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ДИМИТЪР
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ГЕОРГИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

85.00 лв.

Код на продукта: 5100 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, свети иван рилски, иван рилски, рилски манастир, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус