МЕДНА ИКОНА СВЕТИ НИКОЛА

МЕДНА ИКОНА СВЕТИ НИКОЛА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Никола, който е един от най-почитаните светци, наричан още Чудотворец. Този светец е покровител на моряците, рибарите, банкерите и банковите служители. Помага на децата и носи парични успехи на цялото семейство. Неговия празник честваме на 6 декември - Никулден. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, сватба, за раждане на дете, бизнес партьори или успех при започване на ново начинание. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 20/28см., Размери на иконата: 15/20см. Тегло: 0,92кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ДИМИТЪР
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЙОАН ПРЕДТЕЧА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

95.00 лв.

Код на продукта: 5099 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод Подарък за мъж
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани
Дърво Липа

Тагове: икона, никола, никулден, свети никола, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ