МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ТЕОДОР

МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ТЕОДОР

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Теодор, който е християнски светец - войн конник, почитан като великомъченик. През целият си живот се е борил силно за християнската вяра, а дори и след смъртта си продължава да се явява на вярващите и да помага. Неговия празник честваме на 17 февруари (Тодоровден), както и на съботния ден от първата седмица на Великия пост. Често този празник се отбелязва с тържествено почитане на коня и надбягване с коне - кушии. Тази икона е неосветена, това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, кръщене и за животновъди. Пази дома от зли сили и носи здраве и благоденствие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 19/26 см., Размери на иконата: 14/19см., Тегло: 0,70кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ДИМИТЪР
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ГЕОРГИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

85.00 лв.

Код на продукта: 5103 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, теодор, свети теодор, тодоровден, коне, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, сувенири, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ