МЕДНА ПЛАСТИКА БОГИНЯТА ДИАНА

МЕДНА ПЛАСТИКА БОГИНЯТА ДИАНА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Тази божествена пластика е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тук е изобразена красивата римска богиня на лова, луната и нощните вълшебства - Диана. Тя е с изщяно и атлетично тяло, с лък и колчан стрели, броди през гори и планини, заедно с горските нимфи. Закриля младите жени, пази изворите, реките и дивите животни. В тази медна пластика царуват смелостта, силата и непорочността, подчертавайки божествената красота на Диана. Това би бил един стилен и изискан подарък за рожден ден, имен ден, за млади жени, ловци, както и за всякакъв друг повод, заради изяществото и символиката, която носи. Всяка една е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да я гравираме от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 27/60 см., Размери на пластиката: 20/49см., Тегло: 2,62кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, красив и стилен подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ПЛАСТИКА БОГИНЯТА ДЕМЕТРА
МЕДНА ЧИНИЯ С ПЛАСТИКА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

195.00 лв.

Код на продукта: 5122 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: богинята диана, медна пластика, орешак, пластика от мед, пластика, дърво, липа, медна ламарина, богиня, диана, oreshak handmade, подарък

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ