КОМПЛЕКТ ХЛОПКИ ОТ 1 ДО 7

КОПЛЕКТ ХОЛПКИ ОТ 1 ДО 7

➔ Категория продукт: Сувенири от метал
 Описание на продукта: Комплект от седем хлопки, включващ размери на звънчетата от 1 до 7. Изработваме нашите хлопки от ламарина, която се изрязва на ръка и кове на студено. След това, направените заготовки на звънчета се поставят в огнище с дървени въглища. Когато се нагреят до червено, с припой се затварят шевовете, след което се поставя и дръжката. Докато са още горещи се потапят в смес от разстопен месинг и масло, след което се полират. Накрая на хлопките се поставя клепало, което се подрязва на дължина, съобразена с най-високият тон на звънчето. Тези ковани хлопки могат да се използват както за поставяне на тревопасни животни, така и като декорация, подарък, или при изработката на сувенири. Звука и формата на хлопката носи здраве, плодородие и благоденствие на дома. Също така, ще предпази цялото семейство от лоша енергия и ще гo дари с щастие.
➔ Характеристики: Размери на звънче 1- Височина с дръжката: 3.5 см., Височина на хлопката: 2.5 см., Тегло: 0.20 кг., Размери на звънче 7 - Височина с дръжката: 9.5 см., Височина на хлопката: 7.5 см., Тегло: 0.100 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, комплект, чудесен подарък.
 Подобни:
ИСТИНСКА КОНСКА ПОДКОВА ЗА КЪСМЕТ
КОМПЛЕКТ ЧАНОВЕ ОТ 1 ДО 15

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

65.00 лв.

Код на продукта: 5736 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Ръждаема ламарина

Тагове: комплект, дизия, хлопка, кована хлопка, звънче, ковано звънче, хлопки, орешак, сувенири, ръчна изработка, сувенири от Орешак, ковано, подарък, сувенири от метал, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус