КОКАЛЕНИ ПУЛОВЕ СЪС ЗАРЧЕТА ОТ РОГ В КОЖЕНА КЕСИЯ

КОКАЛЕНИ ПУЛОВЕ СЪС ЗАРЧЕТА ОТ РОГ В КОЖЕНА КЕСИЯ

➔ Категория продукт:  Аксесоари за шах и табла

➔ Описание на продукта: Комплект луксозни кокалени пулове със зарчета от рог в кесия от телешка кожа.  В комплекта получавате 15+1 бели пулове и 15+1 черни пула. Комплектът съдържа и 2 бр. бели зарчета от кост 6.4 мм и 2 бр. черни зарчета от рог 7.0 мм. Белите кокалени пулове са от кравешка кост. За производството на този продукт се използва костта от пищяла на говедото. Преди пуловете да получат завършения си вид, костта се обезмаслява, шлайфа, полира и реже. За изработката на тoзи модел пулове се използва стената на кокала. Черните пулове в комплекта се изработват от рог на бивол. За тяхното производство отново се работи със стената на рога. По тази причина са възможни и разлики в дебелината и нюансите в шарката на отделните пулове. Времето, което отнема производството на един такъв комплект от кокалени пулове и зарчета, е 1 седмица труд. Подходящи са основно за кутии/дъски за табла с класическия размер 48/48 см: махагонорехпирограф,"Орешак""Кукери"фурнирована и уникални вариации. За по-добро съхранение, комплекта е поставен в  памучна торбичка за пулове. 

➔ Характеристики: Размер на пуловете: 33 мм диаметър на основата., Дебелина на пуловете: 6 мм.,  Размер на зарчетатабели - 6.4 мм., черни - 7.0 мм., Тегло на зарчетата: 1.3 гр. Размери на кесията: 21/16 см. Тегло на комплекта: 150 гр.

➔ Предимства: Ръчна изработка от кост и рог, гладки, подходящи за повечето дъски и кутии с класически размери.

➔ Подобни:

➔ Видео:  

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

355.50 лв.

395.00 лв.

Код на продукта: 5442 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък

Тагове: кокалени пулове, пулова от кост, пулове със зарчета, пулове в кожена кесия, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, пул, пулове, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак, табла

Продукти на фокус