ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА ШАХМАТ ОРЕШАК

ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА ШАХМАТ ОРЕШАК

➔ Категория продукт:  Кутии за шах и табла

➔ Описание на продукта: Ръчно изработена дървена кутия за шах и табла. Стилно допълнения към домашните забавления. Перфектна за ценители! Основата на кутията е изработена от липа, като отгоре ръчно е изрязан и налепен естественият фурнир тъмен орех и бук с дебелина 0.6мм. За тази традиционна изработка отнемат над 40 операции, за да стане напълно готова. Страхотен избор за оригинален подарък, който може да персонализираме с нашата услуга - лазерно гравиране. Кутията се предлага без аксесоари за игра. Подходящи такива са - Дървени фигури за шах 90 мм.Дървени пулове за табла бук 35 мм., Дървени фигури за шах Стаунтон 5 с утежнения в памучна торба и Кокалени пулове със зарчета от рог в кожена кесия.
➔ Характеристики: Материал: липа с фурнир тъмен орех и бук, Размери в затворено състояние: 49/24,5см., Размери в отворено състояние: 49/49см., Размер на квадратите: 5,3/5,3см.
➔ Предимства: Ръчна изработка от дърво, гладка, удобна, красива, чудесен избор за подарък.
 Подобни:
КУТИЯ ЗА ШАХ И ТАБЛА БУК СИТОПЕЧАТ 34/34
КУТИЯ ЗА ШАХ ТАБЛА БУК ПИРОГРАФ 48/48

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

126.00 лв.

140.00 лв.

Код на продукта: 5887 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Художествена обработка Естествен фурнир
Дърво Липа

Тагове: Кутия, шах, орешак, ръчна изработка, табла, шахтабла, дърво, кутия за шахтабла, кутия за шах, кутия за табла, дървена, бук, липа, орех, настолна игра, подарък, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус