БЪКЛИЦА РЕЗБОВАНИ КЪЩИ

БЪКЛИЦА РЕЗБОВАНИ КЪЩИ

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е с вграден стъклен контейнер с вместимост 700 мл. От едната страна е резбована  на ръка от нашия майстор-резбар с къщи в стар стил, носещи духа на възрожденска България. От другата има кръгла розетка и надпис България, а в средата е оставено място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Бъклицата е тип "бъкел", всеки елемент е лепен отделно по технологията на бурето, има и дръжка от конопено въже. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект в  цвят "орех".  Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. Препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи, послания, картинки или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

 ➔ Характеристики: Размери: 26 см височина / 20 см ширина / 9 см дебелина. Тегло: 1.16 кг.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, дърворезбована, хубав спомен. С традиционните български къщи и надпис България, бъклицата е подходящ подарък за чужденци. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

95.00 лв.

Код на продукта: 5793 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод Спомен от България
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Цвят Орех
Дърво Липа

Тагове: бъклица, бъклица с дърворезба, стъклен контейнер, oreshak, oreshak handmade, ръчно изработена, байцвана, handmade

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

120.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ