ЛУКСОЗНА ОРЕХОВА КУТИЯ ЗА ПОДАРЪЦИ

ЛУКСОЗНА ОРЕХОВА КУТИЯ ЗА ПОДАРЪЦИ

➔ Категория продукт:  Кутии за аксесоари

➔ Описание на продукта: Луксозна орехова кутия за подаръци е изработена от масив орех от наш майстор занаятчия.  Изчистената, права форма на кутията и елементите на четирите ъгъла на капака и на сглобките, направени от светлата част на ореха, подчертават естествената красива текстура на материала. Обработена е само със специална вакса на основа на пчелен восък, която елиминира естественото изпускане на йод от самото дърво. Удобна е за съхранение на пари, бижута и други скъпоценности. В кутията може да поднесете подарък на скъп човек или да я подарите - сама по себе си е стилен и луксозен подарък за всеки повод. Можете да добавите стойност и индивидуалност с лазерно гравиране на име, послание, текст, символи, лого - обикновено от вътрешната страна на капака. Примери за гравирани продукти може да видите в нашата Галерия.  

➔ Характеристики: Размери: широчина 25 см., дължина 15 см, височина 12 см., Вътрешни размери: 22/12 см., Вътрешна височина: 7.5 см.

➔ Предимства: Ръчна изработка от орех, гладка, подходящи за подарък, може да се гравира.

➔ Подобни:

РАКЛА С ДЪРВОРЕЗБА РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

110.00 лв.

Код на продукта: 6326 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За подарък
Характеристики
Дърво Орех

Тагове: handmade oreshak, oreshak handmade, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ракла, кутия - орех, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак, кутия за бижута, луксозна кутия

Продукти на фокус