ТАБЛА ЗА МАЙСТОР ЛОВДЖИЯ

ТАБЛА ЗА МАЙСТОР ЛОВДЖИЯ

➔ Категория продукт:  Кутии за шах и табла

➔ Описание на продукта: Ръчно изработена дървена кутия за табла, с красива дърворезба от външната част. Чудесно допълнения към домашните забавления. Перфектна за ценители на таблата! Кутията е изработена от липа, като отгоре ръчно е изрязан и налепен естественият фурнир орех и бук с дебелина 0.6мм. За тази традиционна изработка отнемат над 40 операции, за да стане напълно готова. По кутията са дърворезбовани интересни ловни елементи, които я превръща в много добър избор за подарък за всеки запален ловджия. Страхотен избор и за оригинален подарък, независимо от повода, който може да персонализираме с нашата услуга - лазерно гравиранеКутията се предлага без аксесоари за игра. Подходящи такива са - Дървени пулове за табла 35 мм.
➔ Характеристики: Материал: липа с фурнир орех, Размери в затворено състояние: 48/24/6,5см., Размери в отворено състояние: 48/48/3,2см., Размер на квадратите: 4,3/4,3см., Тегло1,66кг.
 Предимства: Ръчна изработка от дърво, гладка, удобна, с дърворезба, чудесен избор за подарък.
 Подобни:
ФУРНИРОВАНА КУТИЯ ЗА ТАБЛА ОРЕХ/БУК 48/48
ЛИЧНА ТАБЛА ЗА ИГРА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

126.00 лв.

140.00 лв.

Код на продукта: 6088 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод Подарък мъж
Характеристики
Цвят Орех
Дърво Липа

Тагове: табла, ловджия, елен, ловни елементи, дърворезба, кутия за табла, дърво, дървена, ръчна изработка, за жени, игра, подарък, орешак, oreshak handmade, oreshak, изделия от дърво

Продукти на фокус