ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази голяма икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразено най-светлото християнско събитие - Рождество Христово. На тази изящна и специална икона е представено раждането на Сина Божий Иисус ХристосСпоред Евангелието, Христос се ражда в пещера в град Витлеем, провинция Юдея. В момента на Рождеството в небето пламва необикновена светлина, видяна още като най-ярката звезда, такава каквато никога до сега не е имало. В този момент, ангел възвестява, че на света е дошъл Спасителят. Според религиозните вярвания, именно идването на Христос на земята дава началото на една нова ера в историята на човечеството. Това събитие слага началото и новото летоброене. Рождество Христово отбелязваме на 25 декември. Този празник наричаме още Коледа, Божик или Божич. В България той започва още на предната вечер – Бъдни вечер. По улиците тръгват коледари, които тропат по вратите на къщите и пеят „Бог се роди, Коледо“. Тази специална икона е подходящ подарък освен за Коледа, също и за имен ден, рожден ден, раждане на дете, за семейство, или за всеки друг повод, заради символиката. Носи здраве, спасение и лъчисто благоденствие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. Не е осветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 30/52см., Размери на иконата: 26/45см., Тегло: 2,74кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, специална, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА БОГОРОДИЦА УМИЛЕНИЕ
ИКОНА ГОЛЯМА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

195.00 лв.

Код на продукта: 5188 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: специална икона, рождество христово, коледа, голяма икона, голяма икона рождество христово, икона рождество, oreshak, oreshak handmade, икона, икона от мед, медна икона, орешак, орешак хендмейд, ръчно направена, ръчно произведена, сувенир, сувенири от орешак

Продукти на фокус