ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ ПОРТРЕТ

ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ ПОРТРЕТ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен с ореол Свети Преподобни Йоан Рилски Чудотворец. Той е български духовник и монах, който е живял в отшелничество и е извършил множество чудеса. Смята се за небесен закрилник и покровител на българския народ и медиците, патрон на будителите и основател на Рилския манастир. Празника му честваме на 19-ти октомври. Тази икона е неосветена, това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за лекар, за имен ден, рожден ден, сватба, нов дом, за офис, за пожелание за дете, за семейство, за кръщене, за благодарност и здраве. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 28/37 см., Размери на иконата: 23/28см., Тегло: 1,54кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ГЕОРГИ
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5187 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, голяма икона, свети иван рилски, иван рилски портрет, рилски манастир, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

120.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ