ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ПЕТЪР И ПАВЕЛ

ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ПЕТЪР И ПАВЕЛ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея са изобразени Свети Петър и Павел, които са били християнски апостоли, светци и проповедници. Наречени са първовърховни, защото се счита, че най-много са се потрудили при поставяне на основите на светата Църква Христова. Те са положили огромни усилия за разпространението на Божието слово, претърпели са много страдания и гонения, и са ни завещали в своите послания основните правила на християнската вяра и живот. Най-важните обстоятелства на техния живот са описани в книгата "Деяния на светите апостоли", а за апостол Петър е писано и в светото Евангелие. Почитаме тези свети апостоли на 29 юни (Петровден). Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, нов дом, кръщене и за семейство. Носят светлина, здраве мир и благоденствие на дома. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 38/29 см., Размери на иконата: 28/19см. Тегло: 1,68кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЦАР БОРИС МИХАИЛ
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ НИКОЛА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 6160 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, медна икона, голяма икона, голяма медна икона, свети петър и павел, петров ден, апостоли, петър и павел, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, кръщене, сватба, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ