МЕДНА ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТА БОГОРОДИЦА С МЛАДЕНЕЦА

МЕДНА ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТА БОГОРОДИЦА С МЛАДЕНЕЦА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики
➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази голяма икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразена Божията майка, държаща в скута си Младенеца. Това е един от най-древните и разпространени начини за изобразяване на Света Богородица. Погледът и носи смиреност и благодат. Тук с едната си ръка тя държи младенеца, а другата е издигнала символично към гърдите си. Младенецът Исус благославя Богородица и е изобразен малък на ръст, но същевременно като зряла личност. Света Богородица е покровителка на майките, дома и семейството, пази децата, помага на бездетни, за успех и семейно щастие. Празниците, на които честваме Света Богородица са на 15-ти август - Успение Богородично, на 8-ми септември - Рождение Богородично и на 21-ви ноември - Въведение Богородично. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, за сватба, за кръщене, за освещаване на дом, за раждане на дете или ако искаме да пожелаем здраве и семейно щастие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на дъската: 25/35/2 см., Размери на медната пластика: 18/21/1 см., Тегло: 1,46 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ
МЕДНА ИКОНА ГОЛЯМА СВЕТИ ВЕЛИКОМЪЧЕНИК МИНА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 6807 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: медна икона голяма света богородица с младенеца, икона голяма света богородица, света богородица с младенеца, богородица, икона, икони, медна икона, голяма медна икона, голяма икона, ръчна изработка, орешак, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус