МЕДНА ИКОНА ВЪЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

МЕДНА ИКОНА ВЪЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази голяма икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразено едно от най-важните събития за християните - Възнесение Христово или Възнесение Господне. Според поверието, след смъртта и възкресението си, Иисус Христос се среща с учениците си, за да им разказва за Божието царство. На 40-тия ден, придружен от тях и Дева Мария, той се изкачва на Елеонския хълм до Йерусалим и от там, пред очите на всички, се възкачва на небето. Този негово действие се счита и за край на Христовия път на Земята. Този ден е познат още и като Спасовден (Ден на Спасителя), защото с Христовото Възнесение се извършва актът на човешкото спасение. Спасовден празнуваме 40 дни след Възкресение Христово. Счита се за специален празник на хлебари, сладкари, хотелиери и шофьори. Тази невероятна икона е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, бизнес партньори и за всякакъв друг вид повод или празник. Помага при всякакви трудности, пази от лоши мисли, загуби и зли сили. Носи здраве, смирение и благоденствие на цялото семейство. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.  
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на иконата: Дължина: 52см., Широчина: 32см., Дебелина на дървото: 2см., Размер на медната част: 43 х 25 см. Тегло: 1,67кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

195.00 лв.

Код на продукта: 6015 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, медна икона, голяма икона, голяма медна икона, иисус христос, подарък, възнесение, възнесение христово, спасовден, подарък, орешак, ръчна изработка, медна, дърво, липа, възнесение господне, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус