МЕДНА ПЛАСТИКА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

МЕДНА ПЛАСТИКА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Тази пластика е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тук е изобразен Апостола на българската свобода - Васил Левски (Васил Иванов Кунчев). Той е организатор на българската национална революция, идеолог и национален герой. Роден на 18 юли 1837г. в Карлово, неговата мечта е чиста и свята република, в която всички да имат равни права. Дължим му огромен принос и за организирането и разработването на революционна мрежа за освобождаване на България от османско владичество. В тези трудни за българите времена, той е пътувал по страната, за да създаде частни комитети, които да подготвят обща революция. Неговата памет и делата му почитаме на 19 февруари. Тази медна пластика би била един изискан подарък, който носи със себе си сила и родолюбие. Подходяща е за за рожден ден, имен ден, за млади мъже, родолюбци, бизнес партньори, както и за всякакъв друг повод, заради българското и символиката и. Всяка една е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да я гравираме от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 32/38 см., Размери на пластиката: 23/30см., Тегло: 1,10кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, страхотен подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ПЛАСТИКА ИВАН ВАЗОВ
МЕДНА ЧИНИЯ С ПЛАСТИКА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

195.00 лв.

Код на продукта: 5119 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: васил левски, медна пластика, орешак, пластика левски, пластика от мед, левски, дърво, липа, медна ламарина, oreshak handmade, подарък

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ