МЕДНА ПЛАСТИКА ИВАН ВАЗОВ

МЕДНА ПЛАСТИКА ИВАН ВАЗОВ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Тази пластика е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тук е изобразен българският поет, писател и драматург - Иван Вазов. Роден е на 9 юли (по нов стил) 1890г. в град Сопот и заслужено често е наричан "Патриарх на българската литература". Творчеството му е отражение на две исторически епохи - Възраждането и следосвобожденска България. Той е бил академик на Българската академия на науките и министър на народното просвещение. Оставил е на България десетки разкази, повести, поеми, пътеписи и драми. Едни от най-обичаните и известните негови произведения са - "Под игото", "Eпопея на забравените", "Хъшове", "Немили-недраги" и много други.  Тази медна пластика би била един изискан подарък, който носи със себе си сила, родолюбие и творчество. Подходяща е за за рожден ден, имен ден, за културни дейци, родолюбци, бизнес партньори, както и за всякакъв друг повод, заради българското и символиката и. Всяка една е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да я гравираме от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 32/38 см., Размери на пластиката: 23/30см., Тегло: 1,10кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, страхотен подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ПЛАСТИКА ВАСИЛ ЛЕВСКИ
МЕДНА ЧИНИЯ С ПЛАСТИКА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

195.00 лв.

Код на продукта: 6416 Безплатна Доставка

Тагове: иван вазов, медна пластика, орешак, пластика иван вазов, вазов, пластика от мед, дърво, липа, медна ламарина, oreshak handmade, подарък

Продукти на фокус