ДЪРВЕНА ДЕТСКА ИГРА ДЖАГИ

ДЪРВЕНА ДЕТСКА ИГРА ДЖАГИ

➔ Категория продукт:  Дървени детски играчки

➔ Описание на продукта: Ръчно изработена дървена детска игра "джаги". Представлава дъска с преграда, в която е оставен отвор за минаване на дървен пул. Играе се от двама играчи, всеки има по 6 дървени пула - бели или черни. Целта е, редувайки се, да се вкарат всички пулове в полето на противника. Това става с една ръка посредством опънат ластик, който "изстрелва" пуловете. Нашите дървени джаги са напълно безопасни, помагат за развитието, координацията и бързите реакции. Интересна и забавна игра, която бързо ще се превърне в любимо занимание на всички.

➔ Характеристики: Размери на дъската: 48/24 см. Байц цвят орех, воден лак с матов ефект. Размери на пуловете: диаметър 35 мм. Тегло: 0,12 кг, материал - бук.

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, интересна и безопасна, подмогата развитието. Продуктът може да се гравира по Ваше желание, за да е персонален подарък за детето. 

➔ Подобни:

➔ Видео:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

45.00 лв.

75.00 лв.

Код на продукта: 6454 Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: джаги, супер джаги, дървени джаги, детска игра, ръчно изработена, oreshak, oreshak handmade, Орешак, липа, за деца

Продукти на фокус