КУТИЯ ЗА ЧАЙ

КУТИЯ ЗА ЧАЙ

➔ Категория продукт:  Кутии за аксесоари

➔ Описание на продукта: Кутията за чай е изработена от дърво липа от един от нашите  майстори в с. Орешак. Изработена е стилно, с ненатрапчив дизайн и е разделена на шест секции, удобни за съхранение на пакетчета с чай. Кутията е лакирана с лак на водна основа, като вариантите са два - натуралния цвят на дървото (светлата) или байцвана в цвят "орех" (тъмната). Отвътре е оставен естествения цвят на дървото и не е обработена, за да не се предават миризмите от кутията на чая. От вътрешната страна на капака е гравирано логото на oreshak.bg. Чудесен подарък за всеки повод, подходяща както за офиса, така и за дома. Можете да добавите стойност и индивидуалност с лазерно гравиране на име, послание, текст, символи, лого - обикновено от вътрешната страна на капака. Примери за гравирани продукти може да видите в нашата ГалерияКъм кутията не са включени пакетчета с чай.

➔ ХарактеристикиРазмери на кутията: дължина: 22.5 см, широчина: 17.3 см, височина: 7 см; Размери на едно отделение: 6.2/7 см, дълбочина 5.5 см; Тегло: 540 гр.

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, гладка, лакирана, подходяща за подарък и за мъж и за жена, може да се гравира.

➔ Подобни:

КУТИЯ ЗА ЧАЙ ГОЛЯМА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

52.20 лв.

58.00 лв.

Код на продукта: 5154 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Дърво Липа

Тагове: oreshak handmade, дървена кутия за чай, кутия, кутия за чай, орешак хендмейд, село орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ