МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА СВЕТА БОГОРОДИЦА

МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА СВЕТА БОГОРОДИЦА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Малка ръчно изработена икона от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е байцвана в цвят "орех". Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона и е изключително подходяща за поставяне в кола, чанта, на бюрото, както и в дома. На нея е изобразена Божията майка, държаща в скута си Младенеца. Това е един от най-древните и разпространени начини за изобразяване на Света Богородица. Погледът и носи смиреност и благодат. Тук с едната си ръка тя държи младенеца, а другата е издигнала символично към гърдите си. Младенецът Исус благославя Богородица и е изобразен малък на ръст, но същевременно като зряла личност. Света Богородица е покровителка на майките, дома и семейството, пази децата, помага на бездетни, за успех и семейно щастие.  Изработваме два вида икони, като те не са осветени, защото това е добре да се прави лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, за сватба, за кръщене, за освещаване на дом, за раждане на дете или ако искаме да пожелаем здраве и семейно щастие. Всяка една е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да я персонализираме от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размер на дъската: 9/8/1 см., Размер на пластиката: 7/8.5/0.4 см., Тегло: 0,100 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, размер, подходящ за кола, чанта или поставяне на бюро, възможност да се гравира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА ХРИСТОС
МЕДНА ИКОНА ЗА ЗАЩИТА СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

19.00 лв.

25.00 лв.

Код на продукта: 6810 Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: медна икона за защита света богородица, икона за кола, медна икона, медни икони, икона за защита, икона за бюро, икона за чанта, света богородица, икона света богородица, медна икона богородица, ръчна изработка, сувенири от орешак, орешак, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус