ДЪСКА ЗА ТРОФЕЙ ГЛИГАН ЗЛАТЕН МЕДАЛ

ДЪСКА ЗА ТРОФЕЙ ГЛИГАН ЗЛАТЕН МЕДАЛ

➔ Категория продукт:  Аксесоари за ловни трофеи

➔ Описание на продукта: Дъската за трофей е необходима на всеки успешен ловецПредставяме Ви един от най-красивите и интересни модели. Тази дъска е изработена от липарезбовали сме я на ръка и сме я оцветили с байц цвят „тъмен орех“, накрая сме я лакиралиПредназначена е за поставяне на трофей отот глиган. Слагат се зъбите на отстреляното животно - така наречените глиги. Обикновено се ползват горните и долните зъби, общо се слагат 4 бр. Малката плочка в долния край е предназначена за гравиране на датата и мястото на отстрел на животното, за да остане за спомен на ловеца. Разбира се, самата дъска може да се подари и като плакет на човек, който не е ловец, тъй като е ценна дори и само с  дърворезбата си. Нашият майстор-резбар я е допълнил с красиви листа и орнаменти. По цялата й предна част можем да гравираме пожелание, текст, лого, картинка, дори и снимка, които ще направят празника на получателя изключително вълнуващ.

➔ Характеристики: Размери на дъската28/30 см. Дебелина на дъската: 2 см. Тегло: 0,75 кг. Размер на площта за поставяне на трофей: около 15/20 см. 

➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, с дърворезба, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.

➔ Подобни:

➔ Видео:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

137.75 лв.

145.00 лв.

Код на продукта: 5711 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод Подарък мъж
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Цвят Орех
Дърво Липа

Тагове: ръчна изработка, дърворезба, резбована дъска за трофей, трофей от глиган, глиги, сувенири от Орешак, Oreshak handmade

Продукти на фокус