ДЪРВОРЕЗБА ЗА ТРОФЕЙ ОТ ЕЛЕН 68

ДЪРВОРЕЗБА ЗА ТРОФЕЙ ОТ ЕЛЕН 68

➔ Категория продукт:  Аксесоари за ловни трофеи

➔ Описание на продукта: Дъската за трофей е необходима на всеки успешен ловецПредставяме Ви един от най-красивите и интересни модели. Тази дъска е изработена от липарезбовали сме я на ръка и сме я оцветили с байц цвят „тъмен орех“, накрая сме я лакиралиПредназначена е за поставяне на трофей от еленСлагат се черепа и рогата на отстреляното животноМалката плочка в долния край е предназначена за  гравиране на датата и мястото на отстрел на животното, за да остане за спомен на ловеца. Разбира се, самата дъска може да се подари и като плакет на човек, който не е ловец, тъй като е ценна дори и само с  дърворезбата си.Нашият майстор-резбар е изобразил реалистично дъбови листа и жълъди. По цялата й предна част можем да гравираме пожелание, текст, лого, картинка, дори и снимка, които ще направят празника на получателя изключително вълнуващ.
! Изработва се само по поръчка след изпращане на размери или очертания на главата на трофея.
Време за изработка 2 до 3 седмици.

➔ Характеристики: Размери на дъската68/34 см. Дебелина на дъската: 3 см. Тегло: 2.86 кг. Размер на площта за поставяне на трофей: около 60/30 см. 

➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, с дърворезба, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.

➔ Подобни:

➔ Видео:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

250.00 лв.

Код на продукта: 5314 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод Подарък мъж
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Цвят Орех
Дърво Липа

Тагове: дъска за елен, ръчна изработка, дърворезба, резбована дъска за трофей, трофей от елен, рога, сувенири от Орешак, Oreshak handmade, Орешак, ръчна изработка,

Продукти на фокус