ДЪРВОРЕЗБОВАНА ДЪСКА ЗА ТРОФЕЙ ОТ СРЪНДАК 32

ДЪРВОРЕЗБОВАНА ДЪСКА ЗА ТРОФЕЙ ОТ СРЪНДАК 32

➔ Категория продукт:  Аксесоари за ловни трофеи

➔ Описание на продукта: Дъската за трофей е необходима на всеки успешен ловецПредставяме ви един от най-полулярните ни ръчно изработени модели. Използвали сме липарезбовали сме я на ръка и сме я оцветили с байц цвят „тъмен орех“, накрая сме я лакиралиПредназначена е за поставяне на трофей от сръндакСлагат се черепа и рогата на отстреляното животно. Можем и да гравираме на датата и мястото на отстрел на животното, за да остане за спомен на ловеца. Разбира се, самата дъска може да се подари и като плакет на човек, който не е ловец, тъй като е ценна дори и само с  дърворезбата си. Нашият майстор-резбар е изобразил реалистично дъбови листа и жълъди. По цялата й предна част можем да гравираме пожелание, текст, лого, картинка, дори и снимка, които ще направят празника на получателя изключително вълнуващ.

➔ Характеристики: Размери на дъската: 32/22 см. Дебелина на дъската: 2 см. Тегло: 0,5 кг. Размер на площта за поставяне на трофей: около 24/18 см. 

➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, с дърворезба, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.

➔ Подобни:


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

45.00 лв.

Код на продукта: 5173
Подходящо за празник
Повод Подарък мъж
Характеристики
Художествена обработка Дърворезба
Дърво Липа

Тагове: oreshak handmade, дърворезбована дъска, дъска за трофей, дъска за трофей от сръндак, орешак хендмейд, село орешак

Продукти на фокус