ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ЗА ГРАВИРАНЕ СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 700 МЛ

ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ЗА ГРАВИРАНЕ СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 700 МЛ

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е вграден стъклен контейнер с вместимост 700 мл. Резбована е на ръка от нашия майстор-резбар само с кръгла розетка и от двете страни, за да има място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект, като правим два цвята "орех" - по-тъмен и по-светъл. Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. Бъклицата е тип "бъкел", всеки елемент е лепен отделно по технологията на бурето, има и дръжка от конопено въже. Това е бъклицата, която може да се гравира изцяло по желание на клиента - и от двете страни. Приемаме всякакви идеи - снимки, шевици, надписи....каквото ви хрумне и искате -така подаръка ще донесе стойност на получателя и ще бъде уникат. Обикновено гравираме надписи за сватба, кум, пожелания, за здраве, за ловец, послания, картинки и т.н, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. При желание за двустранно гравиране, плащате само за едната страна, другата е подарък от нас.

➔ Характеристики: Размери: 26 см височина / 20 см ширина / 9 см дебелина. Тегло: 1.16 кг. 

 ➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, дърворезбована, хубав спомен. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 700 МЛ
ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА ЗА ГРАВИРАНЕ СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 200 МЛ
➔ Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

90.25 лв.

95.00 лв.

Код на продукта: 6522 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: byklica, baklitsa, handmade oreshak, oreshak handmade, бъклица, бъклица с контейнер, бъклица със стъклен контейнер, дърворезба, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ