Поръчки и доставки

Уважаеми клиенти,

Когато направите поръчка в сайтa oreshak.bg, вашите поръчки ще бъдат обработени и вие ще получите обаждане за потвърждение от наш представител в рамките на деня.


Как да поръчате в 3 стъпки:


1Влизате в продукта и посочвате количеството, което желаете да поръчате от продукта. Натискате бутона "Поръчай" и влизате в количката, съдържаща желания от Вас продукт. Ако желаете да промените избраното от Вас количество, изписвате в "Количество" бройката, която желаете да поръчате, и натискате бутона - "Обнови".


2След това натискате бутона "Плащане" и попълвате информацията за доставка - име, фамилия, адрес, пощ. код, град, e-mail, телефон. В същата страница можете да изберете и един от начините за доставка, както и да напишете някакъв коментар към поръчката си (по желание). Когато попълните информацията, натискате бутона "Продължи".


3.  Избирате начин за плащане:

Плащане с наложен платеж - в брой на куриер при получаване на пратката.

Плащане с дебитна или кредитна карта - Директно плащане с карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic): Заплащането се извършва чрез системата на Борика. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на borica, за да извършите плащането. . След това вкарвате данни за: тип на картата; номер на карта; валидна до; CVV2/ CVC2, натискате – „Продължи” и потвърждавате плащането. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

- Плащане с PayPal - При избор на този начин на плащане – след натискане на бутон „Изпрати поръчката” – сайтът Ви препраща към сайта на Paypal.com. Влизате си в Акаунта в PayPal и потвърждавате плащането.

*Всички Ваши лични данни биват използвани единствено за целите на услугата ни - онлайн банково плащане. Прехвърлянето към системите за плащане  Borica и PayPal е единствено за подобряване на сигурността на Вашите данни. Ние управляваме Вашите лични данни за периода от време, необходим за изпълнението на горните цели или за срока от време, предписван в съответните закони.

плащане с easypayплащане visaплащане visa electronплащане mastercardплащане maestroплащане Paypal

Цени за доставка

a) БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 50,00 лв. - 0,00 лв.
б) Доставка за поръчки под 50,00 лв. - 4,99 лв.
в) Експресна доставка до 2 часа за град София в работно време - 9,00 лв., само след потвърждение от наш служител

Работим със СПИДИ до домашен/служебен адрес или до техен офис.

Временно НЕ работим с ЕКОНТ поради технически затруднения.

Ако желаете да ползвате услугите на Еконт, доставката е за Ваша сметка, без значение от стойността на поръчката. 

Всички пратки пътуват с опция за отваряне преди заплащане.

Поръчки с продукти, които са чупливи, пътуват със застраховка!

Това е последното, което трябва да направите. Да прегледате обобщено вашата поръчка и да натиснете "Изпрати поръчката". Готово! Поръчката Ви е приета. Ще получите на e-mail-а си копие на направенета от Вас поръчка. В рамките на деня ще получите и обаждане за потвърждение от екипа на oreshak.bg.

Можете да направите и Бърза поръчка за всеки един продукт със съответния бутон, но няма да получите потвърждение на имейла, тъй като не се изисква даването на такъв. При Бърза поръчка може да изберете само един артикул със желаните бойки. Ако искате да закупите два, или повече различни артикула, моля използвайте стандартната форма на поръчка.

4Потвърдете поръчката.

  • Наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви. 
  • Всички поръчки направени от Понеделник до Петък до 16ч. се доставят на следващия ден. Доставките в Събота са само и единствено до офис на Спиди.
  • Поръчки, направени в Събота и Неделя, се обработват и изпращат в Понеделник, за да бъдат доставени във Вторник.

5Поръчки за чужбина - условия:

  • Може да направите поръчка за чужбина.
  • Молим да не я заплащате с дебитна/кредитна карта, или Pay Pal.
  • След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за уточняване на транспортните разходи.
  • Работим с DPD и Български Пощи, като всички пратки се предплащат по банков път срещу издадена фактура, или през Pay Pal.
  • Всички пратки се изпращат със застраховка.
  • Пратките за чужбина са специфични, за това молим за всякакви уточнения да се свързвате предварително с нас на +359 894 794 893 и info@oreshak.bg