Поръчки и доставки

Уважаеми клиенти,

Когато направите поръчка в сайтa oreshak.bg, вашите поръчки ще бъдат обработени и вие ще получите обаждане за потвърждение от наш представител в рамките на деня.


Как да поръчате в 3 стъпки:


1Влизате в продукта и посочвате количеството, което желаете да поръчате от продукта. Натискате бутона "Поръчай" и влизате в количката, съдържаща желания от Вас продукт. Ако желаете да промените избраното от Вас количество, изписвате в "Количество" бройката, която желаете да поръчате, и натискате бутона - "Обнови".


2След това натискате бутона "Плащане" и попълвате информацията за доставка - име, фамилия, адрес, пощ. код, град, e-mail, телефон. В същата страница можете да изберете и един от начините за доставка, както и да напишете някакъв коментар към поръчката си (по желание). Когато попълните информацията, натискате бутона "Продължи".


3.  Избирате начин за плащане:

Плащане с наложен платеж - в брой на куриер при получаване на пратката.

Плащане с дебитна или кредитна карта - Директно плащане с карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic): Заплащането се извършва чрез системата на Борика. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на borica, за да извършите плащането. . След това вкарвате данни за: тип на картата; номер на карта; валидна до; CVV2/ CVC2, натискате – „Продължи” и потвърждавате плащането. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

- Плащане с PayPal - При избор на този начин на плащане – след натискане на бутон „Изпрати поръчката” – сайтът Ви препраща към сайта на Paypal.com. Влизате си в Акаунта в PayPal и потвърждавате плащането.

*Всички Ваши лични данни биват използвани единствено за целите на услугата ни - онлайн банково плащане. Прехвърлянето към системите за плащане  Borica и PayPal е единствено за подобряване на сигурността на Вашите данни. Ние управляваме Вашите лични данни за периода от време, необходим за изпълнението на горните цели или за срока от време, предписван в съответните закони.

плащане с easypayплащане visaплащане visa electronплащане mastercardплащане maestroплащане Paypal

Цени за доставка

a) БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 25,00 лв. - 0,00 лв.
б) Доставка за поръчки под 25,00 лв. - 4,99 лв.
в) Експресна доставка до 2 часа за град София в работно време - 9,00 лв., само след потвърждение от наш служител

Работим със СПИДИ до домашен/служебен адрес или до техен офис.

Временно НЕ работим с ЕКОНТ поради технически затруднения.

Ако желаете да ползвате услугите на Еконт, доставката е за Ваша сметка, без значение от стойността на поръчката. 

Всички пратки пътуват с опция за отваряне преди заплащане.

Поръчки с продукти, които са чупливи, пътуват със застраховка!

Това е последното, което трябва да направите. Да прегледате обобщено вашата поръчка и да натиснете "Изпрати поръчката". Готово! Поръчката Ви е приета. Ще получите на e-mail-а си копие на направенета от Вас поръчка. В рамките на деня ще получите и обаждане за потвърждение от екипа на oreshak.bg.


4Потвърдете поръчката.

  • Наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви. 
  • Всички поръчки направени от Понеделник до Петък до 16ч. се доставят на следващия ден. Доставките в Събота са само и единствено до офис на Спиди.
  • Поръчки, направени в Събота и Неделя, се обработват и изпращат в Понеделник, за да бъдат доставени във Вторник.

5Поръчки за чужбина - условия:

  • Може да направите поръчка за чужбина.
  • Молим да не я заплащате с дебитна/кредитна карта, или Pay Pal.
  • След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за уточняване на транспортните разходи.
  • Работим с DPD и Български Пощи, като всички пратки се предплащат по банков път срещу издадена фактура, или през Pay Pal.
  • Всички пратки се изпращат със застраховка.
  • Пратките за чужбина са специфични, за това молим за всякакви уточнения да се свързвате предварително с нас на +359 894 794 893 и info@oreshak.bg