ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА БЪЛГАРСКА РОЗА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 200 МЛ

ДЪРВОРЕЗБОВАНА БЪКЛИЦА БЪЛГАРСКА РОЗА СЪС СТЪКЛЕН КОНТЕЙНЕР 200 МЛ

➔ Категория продукт:  Бъклици и бурета

➔ Описание на продукта: Бъклицата е ръчно изработена от липа  и е с вграден стъклен контейнер с вместимост 200 мл. От едната страна е резбована на ръка от нашия майстор-резбар с известната в цял свят българска роза, отглеждана от векове по нашите земи и един от най-разпознаваемите национални символи. От другата е резбована само една кръгла розетка, за да има място за гравиране. Капачката е дървена, с винт, за да може бъклицата да се използва за съхранение на ракия, вино или други течности. Има и удобна кожена дръжка. Финишинга е със специален байц на водна основа и лак с леко гланцов ефект в цвят "орех". Не препоръчваме миенето на продукта отвън с вода, достатъчно е да се изплакне само стъкления контейнер след употреба. Препоръчваме да се гравира по желание на клиента на гърба, за да донесе стойност на получателя и да остане за спомен. Обикновено гравираме надписи, послания, картинки или каквото друго се сетите, важно е бъклицата да е персонална и да остане във времето с хубавите спомени от повода, за който е направена. 

➔ Характеристики: Размери: 27 см. височина / 16 см. ширина / 5 см. дебелина. Тегло: 450 гр.  

➔ Предимства: Ръчна изработка от липа, всяка е уникат, лакирана, гладка и традиционна, дърворезбована, хубав спомен. Задължителна при традиционните български сватби. Възможност за персонализиране с нашата услуга лазерно гравиране.

➔ Подобни:

➔ Видео: 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

75.00 лв.

Код на продукта: 6536 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета

Тагове: byklica, baklitsa, handmade oreshak, oreshak handmade, бъклица, бъклица с контейнер, бъклица със стъклен контейнер, дърворезба, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ