БУРЕ ОТ АКАЦИЯ 5 Л
Продуктът не се произвежда

 

Буре от акация 5л

Бъклици и бурета

Подходящо за съхранение на ракия и вино и стареене на ракия . Бурето НЕ е лакирано, има дървена канелка, метални рингове и с поставка.

Препоръки: За да бъде ползвано бурето за съхраняване на течност, трябва да бъде закиснато във вода поне една седмица. В началото ще пропуска вода, защото дървеният материал, от който е направено, е съхнал 2 години. Сменяйте водата всеки ден за най-добър резултат.

Бурето може да се използва за отлежаване на ракия, но както е известно – новото буре отдава по-бързо аромат и цвят от старото – имайте предвид това и проверете след първия месец аромата и цвета на ракията.

Ако в бурето ще се съхранява дългосрочно ракия или вино, то поема влага от съхраняваната течност и количеството на течността ще спада. Скоростта от поемането на влага зависи от това, къде се съхранява бурето с течността - ако се съхранява в изба или мазе, течността ще спада по - бавно.

Бурето е с размери: 27/27/20 см.

Тегло: 3.50 кг.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

120.00 лв.

Код на продукта: 5053 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Дърво Акация

Тагове: handmade oreshak, oreshak handmade, буре, буре за вино, буре за ракия, буре с канелка 5 литра буре, буре с поставка, буре с поставка от акация, орешак, произведено в орешак, производител на изделия от дърво, ръчно изработено, село орешак, сувенири от орешак

Продукти на фокус