БУРЕНЦЕ ЗА РАКИЯ
Продуктът не се произвежда

 

Подходящо за съхранение и стареене на ракия. Бурето не е лакирано. Към него има и  дървена канелка и  поставка.

Препоръки: За да бъде ползвано бурето за съхраняване на течност, трябва да бъде закиснато във вода поне една седмица. В началото ще пропуска вода, защото дървеният материал, от който е направено, е съхнал 2 години. Сменяйте водата всеки ден за най-добър резултат.

Бурето може да се използва за отлежаване на ракия, но както е известно – новото буре отдава по-бързо аромат и цвят от старото – имайте предвид това и проверете след първия месец аромата и цвета на ракията.

Ако в бурето ще се съхранява дългосрочно ракия или вино, то поема влага от съхраняваната течност и количеството на течността ще спада. Скоростта от поемането на влага зависи от това, къде се съхранява бурето с течността - ако се съхранява в изба или мазе, течността ще спада по - бавно.

Бурето е с вместимост - 3л. 

Размери: диаметър 15,5 см; дължина 24 см

Тегло: 2,80 кг

 Заедно с канелка, стойка и указание за правилно използване и закисване, както и с касовия бон имате две години гаранция.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

90.00 лв.

Код на продукта: 5481 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Цвят Естествено дърво
Дърво Акация

Тагове: буре, буренце, ракия, вино, oreshak, oreshak handmade, сувенири от Орешак, Орешак, бъчва, Врачеш, буренце от дъб, буре за ракия, 5 литра,

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

120.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ