ИКОНА ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА ДОСТОЙНО ЕСТЪ

ИКОНА ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА ДОСТОЙНО ЕСТЪ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. Достойно естъ е свидетелство за едно чудо, случило се през X век. Тогава самият Архангел Гавраил се явил на млад монах в Света гора, в манастира Пантократор, който се молел на Майка Богородица. Събитията в този ден са истинско откровение за Божията обич към своите чеда и доразвиват химна Достойно естъ. Иконата е избавителка и помага за всякакви душевни невори, при молитва за здраве, любов и разбирателство, запазва душевната чистота и мир. Тази голяма икона става извества и с безбройните истории за чудотворната и сила, както и с благодарните хора, получили помощ чрез нея. Тя помага цялостно за здравето на тялото и духа. Света Богородица е покровителка на дома и фамилията, пази майките, децата и родилките, носи успех и светлина в живота. Ангелите тук засилват чудотворната сила, помагайки и придържайки Дева Мария. Иконата не е осветена, това е добре да се прави лично, според повода. Подходящ подарък е за младо семейство, за сватба, нов дом, освещаване, за раждане на дете, за кръщене, както и за всеки повод, в който искаме да поднесем нещо толкова свято и чудотворно. Носи вяра, здраве, сила и помага при преминаването на всякакви трудности. Тази икона е уникат, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране.
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 27/37 см., Размери на иконата: 26/28см. Тегло: 1,68кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ БОГОРОДИЦА ПЪТЕВОДИТЕЛКА
МЕДНА ИКОНА СВЕТА ПЕТКА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5124 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: Голяма медна икона Богородица, Икони, богородица, икона, икона на богородица, икона от мед, медна икона, медни икони, орешак, достойно естъ, икона достойно естъ, ръчна изработка, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус