МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЙОАН ПРЕДТЕЧА

МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЙОАН ПРЕДТЕЧА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Йоант Предтеча, известен още като Свети Йоан Кръстител. Той е братовчед и предшественик на Иисус Христос, който според Евангелието, предсказва пришествието на Месията (Христа). Води отшелнически живот, след което извършва воден ритуал на покръстване на множество хора, във водите на река Йордан. Умира мъченически, по заповед на цар Ирод. Има писания за неговото възкръстване, след което продължава да извършва християнски чудеса. Празника му почитаме на 7ми януари (Ивановден) и 24ти юни (Еньовден). Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, сватба, кръщене, нов дом и за семейство. Пази дома от зли сили и носи здраве, успех и благоденствие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 22/31 см., Размери на иконата: 17/23см., Тегло: 0,98кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ
МЕДНА ИКОНА СВЕТА ПЕТКА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

95.00 лв.

Код на продукта: 5107 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, свети йоан предтеча, свети йоан кръстител, йоан, ивановден, еньовден, сувенири, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус