МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЙОАН ПРЕДТЕЧА

МЕДНА ИКОНА СВЕТИ ЙОАН ПРЕДТЕЧА

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразен Свети Йоан Предтеча, известен още като Свети Йоан Кръстител. Той е братовчед и предшественик на Иисус Христос, който според Евангелието, предсказва пришествието на Месията (Христа). Води отшелнически живот, след което извършва воден ритуал за покръстване на Христос, както и на множество хора, във водите на река Йордан. Умира мъченически, по заповед на цар Ирод. Има писания за неговото възкръстване, след което продължава да извършва християнски чудеса. Празника му почитаме на 7-ми януари (Ивановден) и 24-ти юни (Еньовден). Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за имен ден, рожден ден, сватба, кръщене, нов дом и за семейство. Пази дома от зли сили и носи здраве, успех и благоденствие. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 22/31 см., Размери на иконата: 17/23 см., Тегло: 0,98 кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ
МЕДНА ИКОНА СВЕТА ПЕТКА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

95.00 лв.

Код на продукта: 5107 Безплатна Доставка Последна бройка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, свети йоан предтеча, свети йоан кръстител, йоан, ивановден, еньовден, сувенири, ръчна изработка, рамка, дърво, медна ламарина, липа, орешак, oreshak, handmade, медна икона, подарък, празник

Продукти на фокус