ИКОНА ГОЛЯМА БЛАГОВЕЩЕНИЕ

ИКОНА ГОЛЯМА БЛАГОВЕЩЕНИЕ

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази голяма икона е художествена репродукция на средновековна православна икона. На нея е изобразено едно от най-светли събития за християните - Благовещение. Според Библията на този ден Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий - Иисус Христос. За случилото се разказва в Евангелието на Лука. Благовещение честваме на 25 март, точно девет месеца преди Рождество Христово. Празникът се нарича още Благовец и се свързва с пролетното равноденствие, когато земята започва да се затопля. По традиция на този ден се става рано, за да е богата годината. Пече се питка и се раздава за здраве на съседи и близки. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Подходящ подарък е за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, за майка, раждане на дете, нов дом и за всякакъв друг вид повод или празник. Помага при всякакви трудности, пази от лоши мисли, загуби и зли сили. Носи здраве, смирение и благоденствие на цялото семейство. Всяка една икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 26/36см., Размери на иконата: 23/28см., Тегло: 1,20кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
МЕДНА ИКОНА БОГОРОДИЦА БЪЛГАРСКА
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5117 Безплатна Доставка
Подходящо за празник
Повод За Дома
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: Икона голяма Благовещение, Икони, икона, икона от мед, благовещение, благовец, ръчна изработка, дървена рамка, медна ламарина, липа, медна икона, медни икони, орешак, сувенир, сувенири от орешак, oreshak handmade

Продукти на фокус

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

КУТИЯ ЗА ПУРИ И ТЮТЮН

126.00 лв. 140.00 лв.

СТАРА ДЪСКА С ПОСЛАНИЕ