ИКОНА ГОЛЯМА РАЗПЯТИЕ ХРИСТОВО

ИКОНА ГОЛЯМА РАЗПЯТИЕ ХРИСТОВО

➔ Категория продукт: Медни икони и пластики

➔ Описание на продукта: Иконата е ръчно изработена от чиста медна ламарина. Сложена е върху дъска от липа, която е небоядисана и обработена с огън. Тази специална икона пресъздава Христовото Разпятие - това е най-тежкият миг от Евангелието, който разтриса цялата земя. Чрез смъртта на Христос се завършва Изкуплението на всички хора. Кръстът символично се простира до небето, а нашият Спасител е с безжизнено и отпуснато тяло, сочещо към скърбящата Богородица. От другата страна на Христос е Йоан (най-младият от учениците му), на когото е заръчано да се грижи за Дева Мария. Тялото (тленното) на Христос умира, но делата и чудесата му ще озаряват завинаги всички. Тази икона е неосветена, защото това е добре да се направи лично, според повода. Силен и подходящ подарък за всеки вярващ, независимо от повода. Помага при всяка трудност или тежко решение. Пази от лоши мисли, загуби, зли сили и опрощава греховете. Носи здраве, вяра и благоденствие на цялото семейство. Тази невероятна икона е уникат, притежава сертификат за автентичност, не е културна ценност и може да бъде изнасяна извън страната. При желание можем да гравираме пожелание или молитва от задната страна с нашата услуга - лазерно гравиране. 
➔ Характеристики: Материал: Медна ламарина и липа, Размери на рамката: 27/37см., Размери на иконата: 22/27см., Тегло: 1,50кг.
➔ Предимства: Ръчна изработка, уникат, със сертификат, подходяща за подарък, възможност да се персонализира.
➔ Подобни:
ИКОНА ГОЛЯМА СПЕЦИАЛНА БОГОРОДИЦА УМИЛЕНИЕ
МЕДНА ИКОНА ВЪЗНЕСЕНИЯ ХРИСТОВО

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

145.00 лв.

Код на продукта: 5242 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Материал Медна ламарина
Художествена обработка Ръчно ковани

Тагове: икона, икона разпятие христово, икона христос, медна икона, ръчна изработка, разпятие христово, икона разпятие, иисус христос, голяма икона, голяма медна икона, орешак, подарък, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус