КУТИЯ ЗА ШАХ И ТАБЛА С ЕСТЕСТВЕН ФУРНИР МАХАГОН/БУК 48/48

КУТИЯ ЗА ШАХ И ТАБЛА С ЕСТЕСТВЕН ФУРНИР МАХАГОН/БУК 48/48

➔ Категория продукт:  Кутии за шах и табла

➔ Описание на продукта: Ръчно изработена дървена кутия за шах и табла. Стилно допълнения към домашните забавления. Перфектна за ценители! Основата на кутията е изработена от липа, като отгоре ръчно е изрязан и налепен естественият фурнир тъмен махагон и бук с дебелина 0.6мм. За тази традиционна изработка отнемат над 40 операции, за да стане напълно готова. Страхотен избор за оригинален подарък, който може да персонализираме с нашата услуга - лазерно гравиранеКутията се предлага без аксесоари за игра. Подходящи такива са - Дървени пулове за табла 35 мм. и Дървени фигури за шах 90 мм. Класическата ни изработка на игралното поле за табла е със светла основа и тъмни капии, като понякога (по изключение) е тъмна основа със светли капии. Ако специално желаете тъмна основа, моля напишете ни в коментар към поръчката.
➔ Характеристики: Материал: липа с фурнир махагон и бук, Размери в затворено състояние: 48/24/6,5см., Размери в отворено състояние: 48/48/3,2см., Размер на квадратите: 4,3/4,3см., Тегло: 1,32кг.
 Предимства: Ръчна изработка от дърво, гладка, удобна, красива, чудесен избор за подарък.
 Подобни:
ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА ШАХМАТ ОРЕШАК
КУТИЯ ЗА ШАХ ТАБЛА БУК ПИРОГРАФ 48/48

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
ORESHAK HANDMADE - Сувенири от Орешак

Национален Телефон за Поръчки
0700 300 31 09 - 19

103.50 лв.

115.00 лв.

Код на продукта: 5024 Безплатна Доставка Доставка 1 работен ден
Количество:
Бърза поръчка

Вашата поръчка е приета
Подходящо за празник
Повод За Подарък
Характеристики
Художествена обработка Естествен фурнир
Цвят Махагон
Дърво Липа

Тагове: Кутия, шах, орешак, ръчна изработка, табла, шахтабла, дърво, дървена, кутия за шах, кутия за шах и табла, кутия с естествен фурнир, бук, махагон, настолна игра, подарък, oreshak, oreshak handmade

Продукти на фокус